Politica De Confidentialitate

Politica de confidentialitate si Protecția datelor personale

Odata cu intrarea in vigoare incepand cu data de 25 mai 2018 a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare “GDPR”), LEGIG BGM  SRL este definit ca operator de date cu caracter  personal.

Ce informații colectăm?  Vă colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați acest site web. Informațiile personale includ numele, adresa, numărul de telefon, datele cardului de credit, adresa de e-mail, numele hotelului și locația și / sau durata șederii. În plus, dacă utilizați serviciile imowox.ro, chiar dacă nu cumpărați serviciile noastre , este posibil să colectăm anumite alte informații, cum ar fi adresa dvs. IP, informațiile geografice, naționalitatea, setările de căutare referitoare la anumite căutări, sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile prezentate. Atunci când faceți rezervări printr-un dispozitiv mobil, puteți utiliza și date care definesc dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și latitudinea / longitudinea.

Datele personale pe care le colectăm și prelucrăm in conformitate cu principiile GDPR sunt : numele și prenumele, domiciliul, adresa de e-mail, CNP-ul, numărul de telefon, datele de facturare (în cazul finalizării unei comenzi), informațiile bancare (în cazul efectuării unui retur/ramburs de plată).

Orice informații personale primite vor fi folosite numai pentru a vă completa comanda si a emite documentele legale aferente colaborarii cu dumneavoastra ( facturi , chitante , notificari , instiintari ,etc) . Nu vom vinde, nu vom imprumuta , nu vom multiplica  si nu vom redistribui  informațiile dumneavoastra nimănui sub nici o forma .

Aceste date au fost sau sunt colectate în relația comercială desfășurată în trecut sau care este în curs de desfășurare și pentru care fiecare client si-a exprimat consimțământul potrivit legislației în vigoare, implicit, prin facturarea de servicii de marketing si publicitate  sau prin procesul de comunicare in vederea efectuarii unei rezervari.

Datele sunt colectate in mod direct, doar pentru scopul prestarii serviciilor prezentate pe imowox.ro si in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce revin societatii sub incidenta legilor din Romania (de exemplu, HG nr. 237/2001 pentru aprobarea Normelor cu privire la accesul, evidenta si protectia turistilor in structuri de primire turistice).

Depunem toate eforturile să păstrăm aceste date în deplină siguranță și să le folosim doar în scopurile permise de lege.

Puteti obtine detalii despre procesarea datelor cu caracter personal  de catre LEGIG BGM SRL, daca sunteti persoana vizata, contactand responsabilul cu protectia datelor desemnat la adresa de email  : [email protected]

Top