Administrarea profilului de utilizator din site-ul nostru

După crearea unui cont de utilizator în site-ul nostru o să aveți propriul panou de administrare de unde puteți edita sau modifica datele contului și puteți să vă gestionați anunțurile postate , să verificați mesajele primite sau să răspundeți la mesaje și multe altele .

Cum accesați panoul de utilizator ? Simplu . Vă autentificați ( logați ) în site ….

Apoi dați click pe iconul de utilizator din dreapta sus . O să apară un meniu cu 3 opțiuni și dumneavoastră dați click pe meniul PROFIL . Gata , vă direcționează în panoul de administrare . Vedeți foto de mai jos .

În prima fază este bine să completați toate detaliile aferente profilului : numele dumneavoastră , numele firmei , adresa de email , număr de telefon , profil sau pagină facebook , profil instagram , profil linkedin , poză de profil sau logoul firmei în locul pozei de profil . Toate acestea sunt importante în construirea unei relații de credibilitate și seriozitate cu potențialii colaboratori clienți sau beneficiari , astfel că vă recomandăm să completați toate detaliile necesare . Administrarea ți modificarea detaliilor profilului se face din panoul de administrare al contului . Vă logați în contul dumneavoastră , deschideți panoul de administrare și dați click pe creionul unde scrie Editați profilul dumneavoastră și modificați sau adăugați detaliile necesare după care la sfarșit apăsați butonul ACTUALIZARE INFORMAȚII si gata , detaliile au fost salvate ( vezi foto de mai jos ).

Tot de aici vă puteți gestiona anunțurile ( puteți să le modificați , să le ștergeți , să le promovați ) și aveți la îndemană toate datele referitoare la activitatea dumneavoastră . Puteți vedea toate anunțurile postate , puteți vedea care dintre anunțuri sunt promovate sau super promovate , puteți vedea care dintre anunțuri au expirat sau sunt inactive , puteți vedea ce pachete de publicitate ați cumpărat și cand expiră sau cand au expirat acestea . De asemenea puteți citi mesajele primite de la alți utilizatori și puteți răspunde la mesajele primite , puteți să blocați utilizatori care au avut un comportament indecent sau au depășit limitele bunului simț , puteți vedea lista anunțurilor salvate ca favorite de către dvs , puteți scrie mesaje altor utilizatori , puteți vedea lista anunțurilor respinse la publicare ( Respingem anunțurile la publicare doar dacă postați același anunț de mai multe ori , dacă folosiți un limbaj indecent , dacă obiectul anunțului este ilegal sau dacă anunțul a fost reclamat de către alți utilizatori – însă înainte de a respinge anunțul face verificări asupra aspectelor reclamate și doar dacă acestea se confirmă vom bloca anunțul ) și multe altele .

CUM PUTEȚI ALEGE CARE DINTRE ANUNȚURI SĂ FIE PROMOVATE ?

Simplu . Din panoul dumneavoastră de utilizator dați prima dată click pe meniul ANUNȚURILE MELE și se va deschide un submeniu ca în imaginea de mai sus . Acum dați click pe submeniul Anunțurile Mele și va apărea tabloul de bord cu toate anunțurile dumneavoastră active ( dacă nu sunt anunțuri active , va trebui să le reactivați deoarece pot fi promovate doar anunțurile active ). Vedeți foto de mai jos .

 

În această secțiune ne apar toate anunțurile active , indiferent cate aveți . Acum va trebui să dați click pe :

Marcați ca promovat dacă doriți ca anunțul dvs să fie Promovat ( săgeata numarul 1 din foto de mai sus )

Super Promovare dacă doriți ca anunțul dvs să fie Super Promovat ( săgeata numărul 2 din foto de mai sus )

Anunțurile postate de dvs pot fi setate individual ca Promovat sau Super Promovat individual ( deci nu  este obligatoriu ca anunțul promovat să fie și super promovat ) sau pot fi și Promovat și Super Promovat în același timp , doar vă rugăm să țineți cont  de limita de promovări sau super promovări aferentă pachetului de publicitate achiziționat . Vedeți aici pachetele de promovare disponibile : PACHETE DE PUBLICITATE .

Dacă doriți să editați anunțul dați click pe creionul din dreapta jos ( săgeata cu numărul 3 în foto de mai sus )și acum puteți modifica detaliile anunțului ( preț , descriere , fotografii și orice alt detaliu ) .

CE SUNT ANUNȚURILE SIMPLE  ?

Anunț Simplu – Anunț postat in cadrul pachetului de servicii ales din oferta noastră . Orice utilizator poate posta gratuit 3 Anunțuri Simple ( fără promovare ) , in oricare dintre categorille existente . Dacă doriți sa postați mai multe anunțuri cu ofertele dumneavoastră de produse sau servicii ,atunci achizitionati unul dintre pachetele de promovare oferite . Pachetele de promovare conțin un număr de anunțuri fără promovare ( simple ) , care pot fi postate pe site-ul nostru în cadrul pachetului respectiv și din numărul total de anunțuri postate , pot fi promovate un număr de anunțuri aferente pachetului de servicii achiziționat ( de exemplu în cadrul pachetului BUSINESS  se pot posta în total 30 anunțuri dintre care un număr de 5 anunțuri vor fi promovate în site-ul nostru ). Selectarea anunțurilor care vor fi promovate se face din panoul de utilizator aferent contului dumneavoastră creat în site-ul nostru .

CE SUNT ANUNȚURILE PROMOVATE  ?

Anunț Promovat – Este un anunț care apare prin rotație atat in prima pagină a site-ului web , cat si in primele rezultate ale căutărilor utilizatorilor in funcție de cuvintele de căutare , categoria anunțului si zona geografică a căutărilor utilizatorilor . În acest mod anunțurile promovate beneficiază de vizibilitate mult sporită comparativ cu anunțurile simple și vor atrage mult mai mulți vizitatori care vor accesa anunțul sau anunțurile dumneavoastră .

CE SUNT ANUNȚURILE SUPER PROMOVATE  ?

Anunț Super Promovat – Este un anunț care apare prin rotație atat in prima pagină a site-ului nostru web , cat si in primele rezultate ale căutărilor utilizatorilor în funcție de cuvintele de căutare , categoria anunțului si zona geografică a căutarii , dar in plus față de anunțurile simple sau promovate , va apărea mereu repostat in primele rezultate ale căutarilor utilizatorilor și în sliderul cu anunțuri asemănătoare din partea inferioară a paginii , astfel ca va atrage de zeci de ori mai multe vizualizări comparativ cu celelate anunțuri simple sau promovate .

Top